Onze aanpak

Resultaat
in 100 dagen

Je hebt veel ideeën en ambities.

Je wilt snelheid maken en echt resultaat zien. Maar grote kans dat je wordt vertraagd omdat je continu bezig bent om randzaken te organiseren zoals: budget, interne besluitvorming en het coördineren van verschillende bureaus.

Wij zijn de oplossing. Met De Afdeling Marketing beschik je over de slimste en meest actuele marketing en sales tooling, werk je met een beproefde methodiek, stuur je op data en insights in plaats van op buikgevoel.

Je hebt alle marketing expertise en capaciteit tot je beschikking.

Hoe we dit doen? Door ons beproefde proces met 100 dagen resultaatgarantie!

Na 100 dagen is jouw Afdeling Marketing klaar voor groei. Je marketing stack is geïmplementeerd, de strategie helder, dashboards ingericht, het marketing en salesproces vastgelegd en de eerste campagne laat de gestelde resultaten zien.

Je bent klaar voor groei.

Ons
beproefde
proces

1. ADVIES

Kennismaken

Wij leren jou en jouw bedrijf graag kennen! Dit doen we tijdens een verkennend gesprek. Wat zijn jullie doelen en uitdagingen? Waar sta je nu en welke acties doe je of heb je op de planning staan? Wat zijn de resultaten en inzichten? Wat zijn demogelijkheden voor groei?

Adviseren

Met de informatie uit het verkennend gesprek en de analyse van jullie digitale kanalen, werken we enkele scenario’s uit met groeikansen voor jouw onderneming. Zie je dit zitten? Dan doen we je een voorstel.

2. IMPLEMENTATIE
EN STRATEGIE

ONBOARDING

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan gaan we direct aan de slag. Als eerste maken we kennis met het team, halen wij inzichten uit de markt op, leren wij jullie product of dienst nog beter kennen en maken we werkafspraken.

STRATEGISCH PLAN

IMPLEMENTATIE MARKETING AUTOMATION
EN INTEGRATIE MARKETING STACK

Inzicht in het resultaat van alle inspanningen krijgen we door alle informatie en tools uit je huidige marketing stack samen te voegen en zoveel mogelijk te automatiseren. Om dat efficiënt te doen, implementeren we marketing automation software zoals HubSpot. Je beschikt nu over alle marketing tools voor traffic en leadgeneratie, (automatische) opvolging van leads en herkennen van website bezoekers.

Strategisch plan opstellen

We verzamelen de benodigde informatie en inventariseren wat de wensen en verwachtingen zijn. Is het duidelijk wat we van elkaar verwachten? Dan is het tijd om een plan op te stellen op basis van het scenario dat uit het advies naar voren kwam. Met dit plan gaan we de doelstellingen halen – of overtreffen.

Resultaat behalen

Tenslotte voeren we het plan uit. Samen leggen we de basis voor groei, door veel te leren over je doelgroep en markt. Zo leren we welke boodschap en welke insteek bij jouw doelgroep aanslaat.

We zetten de eerste campagne op, waaruit we de eerste resultaten en inzichten halen.

Kortom, we garanderen dat we de gestelde doelen halen!

3. GROEI

Na 100 dagen is daar het eerste champagne moment! De doelstellingen zijn behaald, we hebben inzicht in de resultaten en de doelgroep. Een stevige basis om op door te groeien.

Per kwartaal maken wij een nieuw campagneplan. Een plan zo helder en duidelijk dat je die zelf of met hulp van onze experts uitvoert. De resultaten worden doorlopend beoordeeld, we blijven inzichten opdoen, verbeteren en bijsturen.

Ben je tevreden over onze samenwerking? Dan zetten we deze inzichten graag in bij volgende campagnes. Zo blijft jouw bedrijf doorlopend groeien!

Wil je ook binnen 100 dagen
gegarandeerd resultaat?

Laten we praten! Neem contact op met Simon

Zij gingen je voor