Over ons

Ons verhaal

Waarom?

Vooruitstrevende ondernemers vind je in het MKB. Mannen en vrouwen met visie en het lef om echt het verschil te maken met hun bedrijf. Wij voelen ons sterk met ze verbonden en worden dagelijks door ze geïnspireerd. Wat we zien is dat het ze vaak ontbreekt aan marketingexpertise en capaciteit om duidelijk te maken waar ze voor staan en zo de klanten aan zich te binden die bij ze passen.

Daar ligt ónze passie: MKB-ondernemers helpen hun visie te realiseren met concrete marketingoplossingen.

Hoe?

Wij maken online marketing toegankelijk. We helpen je te ontdekken waar jouw bedrijf het verschil maakt, structuur aan te brengen en resultaten te boeken. Daarbij zijn we flexibel in de aanpak en vasthoudend in het doel. Met De Afdeling Marketing staat er een team van marketingexperts voor je klaar dat jouw bedrijf volledig ondersteunt.

Voor een vast bedrag per maand en flexibel inzetbaar.

Wat?

Wij helpen je om je visie consistent en continu op je doelgroep over te brengen. We zorgen ervoor dat je online zichtbaar bent, want anders doe je echt niet mee. En we helpen je om contact te leggen en te onderhouden met je doelgroep. Door ze informatie te geven waar ze echt wat aan hebben, bouwen we een duurzame relatie met ze op.

Want duurzame relaties zorgen voor duurzame groei.

Onze kernwaarden

Pragmatisch

Doen is voor ons het nieuwe denken

Betrokken

We voelen ons een onderdeel van je bedrijf

Continu verbeteren

Elke verbetering levert meer waarde voor ons bedrijf of voor onze klanten

Doelgericht

We zijn flexibel in de aanpak en vasthoudend in het doel

Werken bij De Afdeling Marketing

We realiseren ambities. Niet alleen die van onze klanten maar ook die van onze medewerkers. Ambities realiseer je door te groeien. En je groeit door meer ervaring op te doen, verantwoordelijkheid te nemen en door de juiste begeleiding. Op De Afdeling Marketing geven we je hiervoor de ruimte.
Heb je zin om ons team te versterken en je ambities te realiseren?

We zijn op zoek naar:

Inbound Marketeer
Campagne coördinator
Marketing Automation Specialist

Stagiair Design
Stagiair Development
Marketing stagiair

Past een rol je niet precies, maar denk je wel de skills te hebben die wij zoeken? Stuur dan gerust een open sollicitatie naar Ronald.

Wij zijn De Afdeling Marketing
Marketing Automation Specialist

Leanne Sasker

Online marketeer, campagne optimalisatie, e-mail marketing automation, HubSpot en SEO. Moeder, enthousiast en toegankelijk in de omgang. Vertrouwen, ruimte voor creativiteit en samen de klus klaren, maakt werken voor mij een feestje.
Lees verder
Online & dialoog marketeer

Simon Siahaya

Online & dialoog marketeer, van old skool naar school en verder. Vader, Utrechter, easygoing. Gedreven door all things digital en resultaat.
Lees verder
Tekstschrijver & SEO marketeer

Menno Hessels

Als (SEO) tekstschrijver/ copywriter zorg ik voor de verwoording van ideeën in blogposts, webteksten, advertenties en mailings. Ook denk ik mee over positioneringsvraagstukken en zet ik graag een goeie espresso om de boel aan de gang te houden.
Lees verder
Merkstrateeg & content marketeer

Ronald Nijveldt

Merkstrateeg en content marketeer. Heeft passie voor bedrijven met een uniek verhaal en onderscheidende aanpak. Altijd nieuwsgierig naar wat er achter de horizon ligt en zet graag de koers uit om dat zo snel mogelijk te halen.
Lees verder
Visual designer & web developer

Bart Bruggemann

Gespecialiseerd in concept, webdesign, grafisch ontwerp en web development. Met doorvertaling naar media als print, email en WordPress websites.
Lees verder
Administratief medeweker

Maarten de Leeuw

Ik houd ervan om dingen te verbeteren en een positieve verandering te maken. Bij De Afdeling Marketing verbeter ik de interne processen zodat mijn collega’s alle aandacht aan de klant kunnen besteden.
Lees verder