Over ons

Wie zijn wij?

We zijn hét inbound marketingbureau, in hartje Utrecht. En wereldberoemd bij onze klanten. Je kunt ons herkennen in 4 kernwaarden. Die komen terug in wie we zijn en wat we doen. En die nemen we altijd mee naar onze klanten. Dat maakt ons echte DAM’ers. Alleen dan minder zwart-wit.

waardering uitspreken holacratische werkomgeving

Kernwaarden

We spreken waardering uit

We waarderen waar je goed in bent en omarmen dat. En we houden van complimenten. Of dat nu bij de koffieautomaat is, in een Teams-vergadering of bij een eindpresentatie. We geloven dat je groeit als je focust op je sterke punten. En bewust bent van de zwakke. Want ja – die hebben we ook.

Inbound marketing campagne bespreken

We zijn continu in beweging

Niks is bij ons in beton gegoten. We kijken kritisch naar wat we doen, en hoe we dat doen. Zo houden we elkaar fris om campagnes te blijven verbeteren. En maken we ons werk steeds leuker, beter en effectiever. Nieuw idee voor het verhogen van downloads voor dat gave whitepaper? Gaan we meteen mee aan de slag. Door trainingen zorgen we dat we vakinhoudelijk bijblijven. En halen we de juiste certificaten.

overleg over inbound marketing campagne

We geven en nemen verantwoordelijkheid

Vrijheid en verantwoordelijkheid in één adem. Vinden wij niet gek. We stellen kaders, bepalen waar we naartoe gaan en zorgen voor een duidelijke rolverdeling. Hoe je dat zelf invult? Dat is aan jou. Resultaat van campagnes verliezen we nooit uit het oog. We gaan altijd voor het beste.

Gezelligheid bij de Afdeling Marketing HubSpot bureau in Utrecht

We delen energie

Hoe? Doordat we waardering uitspreken, continue in beweging zijn en verantwoordelijkheid geven en nemen. Daar worden we blij van. En dat stralen we uit. Niet alleen tijdens een lunch, borrel of teamuitje. Ook tijdens onze wekelijkse en maandelijkse meetings met de klant. En geloof ons – dat werkt knetteraanstekelijk. Dé voedingsbodem voor groei.

De kracht van samenwerken

We zijn onderdeel van de Kracht van Content. Samen met onze collega’s van Presenter, de Contentkalender en Voortekst. We delen het kantoor en weten elkaar daardoor snel te vinden. Niet alleen voor expertise, zoals kennis uitwisselen over nieuwe tools in HubSpot. Natuurlijk ook voor een gezamenlijke lunch of toast op de vrijdagmiddagborrel. Of nog beter: een piste pakken op een berg in Oostenrijk.

Wij zijn De Afdeling Marketing
Marketing Automation Specialist

Leanne Sasker

Online marketeer, leadkwalificatie, HubSpot, campagne optimalisatie, e-mail marketing automation en SEO. Moeder, enthousiast en toegankelijk in de omgang. Vertrouwen, ruimte voor creativiteit en samen de klus klaren, maakt werken voor mij een feestje.
Strateeg

Maxence van Mastrigt

Als gedreven en empathische strateeg & creatief gaat mijn hart sneller kloppen van creatie en campagnes die onze klanten én hun doelgroep echt op weg helpen en inspireert. Is er in de organisatie nog ruimte voor verbetering of zijn jullie op zoek naar nieuwe perspectieven? Dan help ik je graag!
Inbound marketing expert

Ronald Nijveldt

Inbound marketing specialist. Heeft passie voor bedrijven met een uniek verhaal en onderscheidende aanpak. Altijd nieuwsgierig naar wat er achter de horizon ligt en zet graag de koers uit om dat zo snel mogelijk te halen.
Contentmarketeer

Renée Klumper

Creatieveling in hart en nieren. Aan een toetsenbord heb ik genoeg om de mooiste verhalen tevoorschijn te toveren en zo de beste content te ontwikkelen. Daarnaast heb ik niet alleen een scherpe pen, ook een scherpe blik met een liefde voor fotografie. Content marketeer is me op het lijf geschreven. De variatie in content, copy, briefings en natuurlijk de communicatie met onze klanten.
Marketing Automation Specialist

Wendy Bos-Stecher

Het slim inzetten van digitale marketingtechnieken, en daarmee onze klanten helpen hun business te laten groeien, is één van mijn passies. Ik ben nieuwsgierig en oplettend, en ik zet me graag in om onze processen naar een hoger niveau te tillen. Het is fijn om onderdeel te zijn van dit creatieve, energieke en enthousiaste team waarbij de klant, talentontwikkeling en werkplezier centraal staan.
Campagnecoördinator

Yoni Kleiboer

Als campagnecoördinator fungeer ik als spin in het web. Ik maak de planningen, zorg dat de copywriters gebrieft zijn, creëer socials en zet de nieuwsbrieven klaar. Ik krijg er energie van als processen goed lopen en wanneer planningen ruim voor de deadline worden gehaald. Ik ben enthousiast, nieuwsgierig voel anderen goed aan. Het is dan ook een feestje om te werken in een team waar energie met elkaar wordt gedeeld en waardering naar elkaar wordt uitgesproken. 
Werken bij De Afdeling Marketing

Kom je samen met ons ambities realiseren? Wij zijn hét inbound marketingbureau dat MKB-bedrijven laat groeien. We zetten niet alleen ambities van onze klanten om naar succes. Ook die van jou. Je groeit door ervaring op te doen bij klanten én verantwoordelijkheid te nemen door de juiste begeleiding. Wij geven je hiervoor de ruimte. Jij kunt ‘m pakken. Voor je het weet, werk je al mee aan je eerste inbound marketingcampagne. Tot binnenkort?

Past een rol je niet precies, maar denk je wel dat je goed bij ons past? Stuur gerust een open sollicitatie naar Ronald. Vertel wat je kan en waarom we echt niet zonder jou verder kunnen. Wie weet hebben we een plekje voor je.

We zijn op zoek naar: