Over ons

Wie zijn wij?

We zijn hét inbound marketingbureau, in hartje Utrecht. En wereldberoemd bij onze klanten. Je kunt ons herkennen in 4 kernwaarden. Die komen terug in wie we zijn en wat we doen. En die nemen we altijd mee naar onze klanten. Dat maakt ons echte DAM’ers. Alleen dan minder zwart-wit.

waardering uitspreken holacratische werkomgeving

Kernwaarden

We spreken waardering uit

We waarderen waar je goed in bent en omarmen dat. En we houden van complimenten. Of dat nu bij de koffieautomaat is, in een Teams-vergadering of bij een eindpresentatie. We geloven dat je groeit als je focust op je sterke punten. En bewust bent van de zwakke. Want ja – die hebben we ook.

Inbound marketing campagne bespreken

We zijn continu in beweging

Niks is bij ons in beton gegoten. We kijken kritisch naar wat we doen, en hoe we dat doen. Zo houden we elkaar fris om campagnes te blijven verbeteren. En maken we ons werk steeds leuker, beter en effectiever. Nieuw idee voor het verhogen van downloads voor dat gave whitepaper? Gaan we meteen mee aan de slag. Door trainingen zorgen we dat we vakinhoudelijk bijblijven. En halen we de juiste certificaten.

overleg over inbound marketing campagne

We geven en nemen verantwoordelijkheid

Vrijheid en verantwoordelijkheid in één adem. Vinden wij niet gek. We stellen kaders, bepalen waar we naartoe gaan en zorgen voor een duidelijke rolverdeling. Hoe je dat zelf invult? Dat is aan jou. Resultaat van campagnes verliezen we nooit uit het oog. We gaan altijd voor het beste.

Gezelligheid bij de Afdeling Marketing HubSpot bureau in Utrecht

We delen energie

Hoe? Doordat we waardering uitspreken, continue in beweging zijn en verantwoordelijkheid geven en nemen. Daar worden we blij van. En dat stralen we uit. Niet alleen tijdens een lunch, borrel of teamuitje. Ook tijdens onze wekelijkse en maandelijkse meetings met de klant. En geloof ons – dat werkt knetteraanstekelijk. Dé voedingsbodem voor groei.

De kracht van samenwerken

We zijn onderdeel van de Kracht van Content. Samen met onze collega’s van Presenter, de Contentkalender en Voortekst. We delen het kantoor en weten elkaar daardoor snel te vinden. Niet alleen voor expertise, zoals kennis uitwisselen over nieuwe tools in HubSpot. Natuurlijk ook voor een gezamenlijke lunch of toast op de vrijdagmiddagborrel. Of nog beter: een piste pakken op een berg in Oostenrijk.

Wij zijn De Afdeling Marketing
Strategisch Contentmarketeer

Renée Klumper

Creatieveling in hart en nieren. Aan een toetsenbord heb ik genoeg om de mooiste verhalen tevoorschijn te toveren en zo de beste content te ontwikkelen. Daarnaast heb ik niet alleen een scherpe pen, ook een scherpe blik met een liefde voor fotografie. Content marketeer is me op het lijf geschreven. De variatie in content, copy, briefings en natuurlijk de communicatie met onze klanten.
Marketing Automation Specialist

Wendy Bos-Stecher

Het slim inzetten van digitale marketingtechnieken, en daarmee onze klanten helpen hun business te laten groeien, is één van mijn passies. Ik ben nieuwsgierig en oplettend, en ik zet me graag in om onze processen naar een hoger niveau te tillen. Het is fijn om onderdeel te zijn van dit creatieve, energieke en enthousiaste team waarbij de klant, talentontwikkeling en werkplezier centraal staan.
Directeur & Inbound marketing expert

Ronald Nijveldt

Ik doorgrond de behoefte en uitdagingen van doelroepen en ontdek zo kansen om de online autoriteit van onze opdrachtgevers te vergroten met expertcontent. Mijn energie komt tot leven tijdens werksessies waarin we plannen, ideeën en oplossingen genereren en deze samenvoegen tot inbound marketingstrategieën. Als initiatiefnemer van De Afdeling Marketing stuur ik ons team aan en help ik hen het maximale uit zichzelf en onze projecten te halen.
Strategisch Contentmarketeer

Maxence van Mastrigt

Een dorre plant maakt me verdrietig. Een online boodschap van een betekenisvolle organisatie die maar niet ontkiemt ook. Door mijn aandacht, energie en inlevingsvermogen plant ik de juiste zaadjes en giet ik de juiste hoeveelheid water. Zo help ik organisaties groeien met campagnes die bloeien. Altijd met een vruchtbare samenwerking.
Campagnecoördinator

Larissa Heerschop

Planning maken en deadlines chasen zijn mijn dagelijkse bezigheden als campagne coördinator, gelukkig krijg ik daar juist energie van! Daarnaast ben ik altijd bezig met het vinden van manieren om processen nog soepeler te laten verlopen. Ik ben ervan overtuigd dat een goede samenwerking en een gezellige sfeer bijdragen aan het succes van onze projecten. En geloof me, die vibe is er zeker bij de Afdeling Marketing!
Marketing Automation Specialist

Leanne Sasker

Als expert op het gebied van marketing automation en HubSpot, ben ik gespecialiseerd in leadkwalificatieprocessen, campagne optimalisaties, instellen van automatiseringen op alle vlakken en HubSpot implementaties. Complexe automatiseringen eenvoudig maken, geeft me energie. Bovenal ben ik praktisch, enthousiast en benaderbaar. Ik geloof in vertrouwen, ruimte voor creativiteit en samen de klus klaren. Voor mij is werken een feestje!
Strategisch Contentmarketeer

Leonie Oudshoorn

Samen werken aan een doel, daar word ik gelukkig van. En dus schuif ik graag bij je aan om onderdeel te worden van jullie team en zo de beste resultaten te behalen. Met mijn passie voor strategie ga ik enthousiast aan de slag om van ieder plan een succes te maken. Altijd met energie, want daar ontbreekt het bij ons niet aan!
Werken bij De Afdeling Marketing

Kom je samen met ons ambities realiseren? Wij zijn hét inbound marketingbureau dat MKB-bedrijven laat groeien. We zetten niet alleen ambities van onze klanten om naar succes. Ook die van jou. Je groeit door ervaring op te doen bij klanten én verantwoordelijkheid te nemen door de juiste begeleiding. Wij geven je hiervoor de ruimte. Jij kunt ‘m pakken. Voor je het weet, werk je al mee aan je eerste inbound marketingcampagne. Tot binnenkort?

Past een rol je niet precies, maar denk je wel dat je goed bij ons past? Stuur gerust een open sollicitatie naar Ronald. Vertel wat je kan en waarom we echt niet zonder jou verder kunnen. Wie weet hebben we een plekje voor je.

We zijn op zoek naar: