Werk

We zijn er trots op om te mogen werken voor een breed palet aan opdrachtgevers. In de autobranche, detachering, ICT, gezondheidsbranche en meer. Allemaal MKB-bedrijven met een eigen onderscheidende visie. Die ze op de juiste manier naar buiten brengen om daarmee de klanten te vinden die bij ze passen en zo hun ambities realiseren.

EcoSelect

EcoSelect is een project- en detacheringsbureau. Met jong talent bieden ze hun klanten flexibilieit en slagkracht. Wij hebben EcoSelect geholpen met het versterken van hun merkpositionering en een marketingaanpak uitgevoerd om EcoSelect in contact te brengen met opdrachtgevers en kandidaten.

Lees verder

WagenPlan

WagenPlan is tot twee keer toe verkozen tot beste leasemaatschappij. We zijn er trots op dat we De Afdeling Marketing zijn van deze bevlogen leasemaatschappij. Met gerichte marketing acties werken we succesvol samen met het WagenPlan team aan de gestelde doelstellingen.

Lees verder

Idos Interieurs

Idos is dé interieurbouwer van Twente met oog voor perfectie. Een nieuwe website was de aanleiding voor onze samenwerking. Want de sitebouwer stelde terecht de vraag; 'Wat maakt Idos uniek?' Deze vraag bleef onbeantwoord. Idos kwam bij ons en samen hebben we het MerkKompas uitgewerkt en de briefing voor de nieuwe website opgesteld.

Lees verder

Plan B

Plan B is een project-en adviesbureau. We hebben de vraag gekregen om de autoriteit van Plan B op het gebeid van High Reliabilty Projecten te vergroten en voor Plan B verkoopkansen te creëren bij prospects. Een doorlopend traject waarvoor we de eerste stappen hebben gezet.

Lees verder

NEVI

NEVI Purspective is dé branchevereniging voor inkopers in Nederland en behoort tot de top 5 van de wereld. NEVI heeft het kennislab geïntroduceerd, wij hebben geholpen met de positionering middels het MerkKompas en de opzet en uitwerking van go2market van het NEVI Kennislab.

Lees verder

Onze klanten: