Alle diensten

Marketing is een containerbegrip. Feitelijk is marketing niets anders dan het vermarkten van jouw product en bedrijf om groei en continuïteit te realiseren. Niet zomaar groei, maar groei met klanten en opdrachten die bij je passen.

Wij brengen marketing terug tot de essentie en leggen de focus op:

  • Een sterke merkpositionering
  • Online zichtbaarheid
  • Creëren van waardevolle leads

Inbound marketing

We zijn wars van reclame. Wanneer jouw doelgroep iets nodig heeft dan gaat hij/zij zelf wel op zoek naar een oplossing. Inbound marketing is een strategie waarmee je zorgt dat potentiële klanten naar je toekomen. Je wordt door je doelgroep gevonden omdat je zinvolle en handige informatie met ze deelt, in plaats van dat je overal en aan iedereen je product of dienst pusht.

Lees verder

Online vindbaarheid vergroten

80% van alle aankoopreizen vindt online plaats en start bijna altijd met een vraag in Google. Dan is het dus zaak dat je daar staat en het liefst hoger dan je concurrentie. Anders gaat je beurt voorbij.
Betere vindbaarheid zorgt structureel voor relevante bezoekers op je site. Wij helpen je daarbij met het "Hoger in Google Pakket".

Lees verder

Waardevolle leads

Inbound marketing is een strategie waarmee je zorgt dat potentiële klanten naar je toekomen. Je wordt door je doelgroep gevonden omdat je zinvolle en praktische informatie met ze deelt, in plaats van dat je overal en aan iedereen je product of dienst pusht. Met het inbound marketing pakket zorgen we voor meer leads en nieuwe klanten.

Lees verder

MerkKompas

Wat onderscheidt jouw merk van je concurrenten? Waarom hebben je klanten een voorkeur voor jouw merk? Dat zijn de meest fundamentele vragen bij het ontwikkelen van een sterk merk. We leggen ze vast in het MerkKompas. Met het MerkKompas heb je een hulpmiddel in handen om keuzes te maken en consistent te werken aan de koers, uitstraling en ervaring van jouw merk.

Lees verder

Elevator Pitch

De elevator pitch is een korte presentatie van maximaal 60 seconden waarin je jezelf of je idee verkoopt. Elevator pitch staat voor liftpraatje. Als je bij een potentiële klant of werkgever in de lift zou staan, wil je hem of haar snel je toegevoegde waarde duidelijk kunnen maken.

Lees verder

Zoekmachine Optimaliseren (SEO)

Boven aan in Google dat is wat we allemaal willen. In de praktijk is dat een marathon in plaats van een sprint. De juiste dingen doen, continuïteit en volhouden zijn de sleutelwoorden. We nemen dat met onze SEO experts voor je uithanden. Zodat jouw site steeds beter gevonden wordt en het aantal bezoekers toeneemt.

Lees verder

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Wil je verzekerd zijn van een prominente positie binnen Google? Of een specifieke campagne een boost geven? Zodat je optimaal vindbaar bent voor je potentiële klanten. Dan kan Google AdWords (zoekmachine adverteren) je helpen om deze doelstellingen te realiseren. Op basis van je doelstellingen zetten we effectieve campagnes voor je op en optimaliseren we deze doorlopend.

Lees verder

Content marketing

Goede content is de basis voor het vergroten van de online vindbaarheid van je bedrijf. Met onze content marketing aanpak zorgen we ervoor dat je site iedere maand wordt verrijkt met nieuwe content. Content die precies is afgestemt op het zoekgedrag van jouw doelgroepen. Door structureel zinvolle, sterke en relevante content te bieden zorgen we ervoor dat de potentiële klant vanzelf naar u toekomt.

Lees verder