E-mail marketing

E-mail marketing

Ingezet bij

Kijk bij ook bij onze inboundmarketing

Meer weten?

Neem contact op met Leanne.
leanne@deafdelingmarketing.nl
06 57 996 234

Leanne Sasker

Mijn rol bij De Afdeling marketing is E-mail- en LeadMarketeer en websites optimaliseren. Hoe genereer je leads uit een online-campagne en hoe worden ze klant, daar hou ik mij mee bezig voor zowel onze klanten als voor ons zelf. Verder ben ik enthousiast en toegankelijk in de omgang. Vertrouwen, ruimte voor creativiteit en samen de klus klaren, maakt werken voor mij een feestje.

Lees verder
Bekijk ook

7 vragen over e-mailmarketing

E-mailmarketing zou een groot onderdeel van je marketingmix moeten zijn. Veel bedrijven hebben dat nog niet echt door en natuurlijk betekent “groot” voor elk bedrijf iets anders. Feit is dat e-mail een direct kanaal is voor verkoop maar zeker ook voor klantenbinding.

Maar waar moet je allemaal rekening mee houden? Met de antwoorden op de zeven vragen kom je meer te weten.

Lees verder

E-mailmarketing: waarom iedereen het zou moeten doen

E-mailmarketing is een van de meest effectieve vormen van online marketing. Bovendien is het goedkoop, doelgericht en vergroot het je zichtbaarheid.

Lees verder

Jouw inbound marketing team

Inbound marketing draait allemaal om het vullen van je funnel met leads en het converteren ervan naar klanten. Maar ook over het vasthouden en heractiveren van klanten. Daarvoor heb je een heel team nodig. En als MKB’er let je natuurlijk scherp op je budget. Met een set goedkope tools haal je al snel resultaten. Maak kennis met jouw inbound marketing team.

Lees verder