Online vindbaarheid vergroten

Met het hoger-in-Google-pakket

80% van alle aankoopreizen vindt online plaats en start bijna altijd met een vraag in Google. Dan is het dus zaak dat je daar staat en het liefst hoger dan je concurrentie. Anders gaat je beurt voorbij.

Op welke vraag wil jij gevonden worden?

Deze vraag staat centraal in onze aanpak. Met een grondig onderzoek bepalen we welke zoekopdracht het meest relevant en waardevol is voor jouw business. Daarna gaan we aan de slag met een gedegen aanpak om jouw autoriteit op deze zoekopdracht te vergroten. Zodat jij beter gevonden wordt dan je concurrenten.

Betere vindbaarheid zorgt structureel voor relevante bezoekers op je site

Het vergroten van je vindbaarheid gaat niet vanzelf en niet van vandaag op morgen. Het vraagt continue aandacht en inzet om een goede positie te krijgen en houden. Wij weten hoe dat werkt en nemen het werk graag voor je uit handen voor een vast bedrag per maand.

Hoger in Google-Pakket €2000,-

Het ‘Hoger in Google’ pakket voor bedrijven die hun vindbaarheid willen vergroten.

Content creatie en publicatie

  • 2 blogposts per maand
  • Content Clusterpagina per kwartaal
  • Maandelijkse nieuwsbrief
  • Social media publicatie

SEO

  • Linkbuilding (on page)
  • Optimaliseren site

Rapportage

  • Maandelijkse ROI rappotage
Pakket is inclusief
Content clusterpagina
SEO optimalisatie
Social Media publicatie
Conversie optimalisatie
Linkbuilding
Maandelijkse rapportage
Extra opties

Het pakket is zo samengesteld dat het zorgt voor betere vindbaarheid en zorgt structureel voor relevante bezoekers op je site. Wil je je content een extra boost geven? Dan is het mogelijk het pakket tijdelijk of structureel aan te vullen met:

  • Online advertising
  • Social Advertising

Zo pakken we het aan

Voordat we aan de slag gaan willen we precies weten welke doelgroepen voor jou het
Hoger in Google pakket in een plaatje.meest waardevol zijn. Met wie wil je zakendoen? We leggen hun karakteristieken vast in buyer persona’s, zodat iedereen weet wat voor welke doelgroep interessant is, waarop ze reageren en hoe ze te bereiken zijn.

Met een zoekwoorden onderzoek bepalen wat de belangrijkste zoektermen zijn van je doelgroep en waar jij ze mee kan helpen. Die zoektermen geven aan welke vragen en behoeftes je doelgroep heeft. Daarom draait alles om deze zoektermen. We optimaliseren je site ervoor, we creëren linkjes in en naar je site, we maken er specifieke pagina’s (Content Clusterpagina) en blogposts over deze zoektermen en vergroten jouw bereik erin met social media en een nieuwsbrief.

 

FAQ

Welke tools heb ik nodig?
Dat is vrij overzichtelijk. Je site moet een plek hebben om blogposts op te plaatsen. Is die er niet dan kunnen we daarmee helpen. En je hebt e-mailmarketing software nodig om de content gericht onder de aandacht te brengen. Wij zijn vertrouwd met de meeste services, van MailChimp tot volledige marketing automation software zoals HubSpot.  

Wanneer zie ik resultaat?
De aanpak is duurzaam maar vraagt wel enige tijd. Verschillende factoren zijn van invloed op de ranking in Google en hiervoor moeten de acties een beetje rijpen. Zie het als een spaarrekening. Iedere maand stop je er wat in en groeit het resultaat. Alleen levert deze aanpak meer rendement op dan de gemiddelde spaarrekening 😉 .   

Wat is het voordeel van een pakketprijs per maand? 

Je komt alleen hoger in Google als je hier gestructureerd en continu aan werkt. Met dit pakket borg je dat en weet je precies waar je aan toe bent.   

Wat is de looptijd van een contract? 

Het contract heeft een looptijd van 12 maanden. Maar je kunt deze altijd per maand opzeggen. 

Hoger in Google-Pakket