Pakketten

Eén marketingactiviteit op zichzelf volstaat in de meeste gevallen niet. Om de doelstellingen te realiseren is een samenhang van verschillende marketingactiviteiten noodzakelijk. Daarom hebben we drie verschillende voordeel-pakketten samengesteld voor een vast bedrag (per maand) en met duidelijke resultaten. Zo weet je precies wat je investering oplevert.

Online vindbaarheid vergroten

80% van alle aankoopreizen vindt online plaats en start bijna altijd met een vraag in Google. Dan is het dus zaak dat je daar staat en het liefst hoger dan je concurrentie. Anders gaat je beurt voorbij.
Betere vindbaarheid zorgt structureel voor relevante bezoekers op je site. Wij helpen je daarbij met het "Hoger in Google Pakket".

Lees verder

Waardevolle leads

Inbound marketing is een strategie waarmee je zorgt dat potentiële klanten naar je toekomen. Je wordt door je doelgroep gevonden omdat je zinvolle en praktische informatie met ze deelt, in plaats van dat je overal en aan iedereen je product of dienst pusht. Met het inbound marketing pakket zorgen we voor meer leads en nieuwe klanten.

Lees verder