De Afdeling Marketing is HubSpot Silver Partner!

Sinds half mei 2018 zijn we officieel HubSpot Silver Partner geworden. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor solide inbound marketing advies en diensten die we met HubSpot uitstekend kunnen uitvoeren.

Wat is HubSpot vraag je?

HubSpot is marketingsoftware waarmee je van jouw site een groeidiamantje maakt. HubSpot is de thoughtleader over

en wat zij ‘Growth Driven Design‘ noemen. Constant je website verbeteren om meer passende bezoekers en daarmee ook meer klanten aan te trekken. Met HubSpot maken we inzichtelijk hoe mensen binnenkomen, waar ze wel of niet op reageren en wat jouw return on investment is.

Waarom wij voor HubSpot kozen

Sinds onze start in 2015 bieden we inbound marketing diensten aan. Toen hebben we ook heel veel ‘all-in-one’ marketingsoftware getest en overwogen omdat je daarmee van kop tot staart inzicht hebt in het resultaat van de marketinginspanningen. We kozen toen wel voor een combinatie van losse tools, omdat onze klanten vaak al een aantal ervan gebruikten. WordPress als CMS, ActiveCampaign en MailChimp voor marketing automation en e-mailmarketing, Hootsuite voor social media, Snoobi en Google Analytics voor inzicht in bezoekers en conversie en Cyfe voor dashboards om inzicht krijgen en te resultaat te rapporteren.

Eind 2017 zijn we met een van onze klanten gaan kijken bij hun moederbedrijf dat HubSpot had geïmplementeerd. Dat gaf ze zoveel inzicht in onze methode en hoe we nog beter de activiteiten konden koppelen aan het resultaat dat we samen besloten om te onderzoeken en door te rekenen of HubSpot waarde toevoegde. De business case, het gebruiksgemak en de support die wij van HubSpot krijgen gaven de doorslag om met HubSpot in zee te gaan.

Ben je benieuwd wat HubSpot voor je bedrijf kan doen?

Natuurlijk bel je ons dan voor een afspraak om te kijken of we samen kunnen werken aan de groei van jouw bedrijf met inbound marketing en hoe  HubSpot die groei kan ondersteunen.

Door Simon Siahaya
Online & dialoog marketeer, van old skool naar school en verder. Vader, Utrechter, easygoing. Gedreven door all things digital en resultaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zij gingen je voor