Heb ik een inbound marketing team nodig?

Als marketeer wil je de online zichtbaarheid van je merk en website vergroten. Je wilt meer sales leads creëren. Je weet dat structurele inbound marketing hiervoor onmisbaar is. Maar waar haal je de tijd vandaan naast alle andere marketingacties? En beschik je wel over alle expertise die daarvoor nodig is?

Doe je het zelf, huur je een freelancer in, neem je een nieuwe werknemer aan of sla je de handen ineen met een volledig marketingteam? Wij maakten onderstaande infographic om je te helpen in de keuze.

Heb ik een inbound marketing team nodig? Deze infographic geeft middels verschillende statements antwoord op deze vraag
Voor een grotere weergave klik op de afbeelding

Meer weten over inbound marketing?

Wil je meer weten over inbound marketing? Of ben je nog niet zeker of inbound marketing wel de beste strategie is? We hebben alle basisinformatie over inbound marketing voor je uitgewerkt in ons e-book. Download het gratis e-book hier.

De voordelen van inbound marketing

Ben je nog niet helemaal overtuigd van inbound marketing of heb je nog wat scherpe argumenten nodig om je MT ook enthousiast te maken? We hebben een aantal overtuigende voordelen voor je op een rij gezet: van het verlagen van de cost per lead, tot het vergroten van online vindbaarheid. Lees ze in ons blog ‘De voordelen van inbound marketing’.

Worden wij jouw nieuwe marketingteam?

Ons inbound marketingteam neemt het werk waar jij veel tijd mee kwijt bent, of juist niet aan toe komt, uit handen. We zorgen voor structuur, ritme en maandelijkse campagnes. Jij kan mooie resultaten laten zien aan het management en houdt ondertussen tijd over voor de overkoepelende marketingstrategie.
Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een introductiegesprek in met Ronald

Meer bezoekers en waardevolle leads? Start met inbound marketing. Download het E-book
Door Ronald Nijveldt
Inbound Marketing Specialist. Heeft passie voor bedrijven met een uniek verhaal en onderscheidende aanpak. Altijd nieuwsgierig naar wat er achter de horizon ligt en zet graag de koers uit om dat zo snel mogelijk te halen.

Eén reactie op “Heb ik een inbound marketing team nodig?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zij gingen je voor