10 redenen waarom wij marketing nerds geweldig vinden

Ieder bedrijf heeft een marketingnerd nodig. Technologie, online tools en het werken er mee, neemt hand over hand toe. Om hier alles uit te halen of het optimaal te laten lopen zijn marketing nerds onmisbaar binnen marketingteams. Dus ook binnen ons team. Hieronder lees je dé 10 redenen waarom wij marketingnerds zo geweldig vinden.  

  1. Marketingnerds zijn altijd nieuwsgierig. Ze horen graag over nieuwe gadgets, coole websites en innovatieve mobiele apps. Of marketingcampagnes nou slagen of mislukken, ze begrijpen graag waarom.  
  1. Marketingnerds zijn leergierig. Ze blijven graag up-to-date over alle nieuwe technologieën. Ze zijn altijd bereid om nieuwe boeken en blogs te lezen en YouTube- filmpjes te kijken, zolang wij (ze) maar begrijpen hoe het werkt.  
  1. Marketingnerds zijn creatief. Ze proberen graag nieuwe technieken en marketing automation programma’s uit. De beste manier om te leren is tenslotte door te doen. Ze houden van experimenteren. A/B-testen was waarschijnlijk de op één na grootste uitvinding ter wereld. 
  1. Marketingnerds zijn altijd bereid om te helpen. Als ze de kans krijgen, zijn ze altijd bereid om iemand te helpen en uit te leggen hoe het systeem werkt.  
  1. Marketingnerds houden ervan om dingen te repareren die kapot zijn. Als er ergens een raar technisch probleem zit in marketingautomatisering-configuratie, zetten ze onze tanden erin totdat ze het probleem hebben opgelost. 
  1. Marketingnerds vinden het heerlijk om dingen uit te vinden. Met een beetje handig gebruikte software en wat fantasie, geloven ze dat alles mogelijk is. Een marketingnerd vertellen we niet dat ‘iets niet kan’.  
  1. Marketingnerds respecteren meningen. Het is niet dat we ze zelf geen mening hebben – die hebben ze wel. Maar ze zijn meer geïnteresseerd in de waarheid dan in ons hun gelijk halen.  
  1. Marketingnerds vieren de prestaties van anderen. Ze erkennen graag de bijdragen van anderen in het team. Maar ze respecteren ook de prestaties van marketeers bij andere bedrijven. Ze bewonderen geweldige ideeën, ongeacht waar ze vandaan komen. 
  1. Marketingnerds mijden prijzen. Ze zijn trots op het werk wat ze doen en krijgen de waardering van de collega’s. Daar hoeven ze geen prijs voor. 
  1. Marketingnerds hebben gevoel voor humor. Ze kunnen om zichzelf lachen. Ze maken ook graag anderen aan het lachen. Woordspelingen zijn een kunstvorm en humor maakt het werk alleen maar leuker en soms wat minder serieus.

Vacature Marketing Nerd 

Herken jij jezelf hier er ook in? Of ken jij iemand die aan dit profiel voldoet? Wij willen heel graag kennis met je maken. Want Marketing Nerds zijn altijd welkom bij ons.  

Door Ronald Nijveldt
Inbound Marketing Specialist. Heeft passie voor bedrijven met een uniek verhaal en onderscheidende aanpak. Altijd nieuwsgierig naar wat er achter de horizon ligt en zet graag de koers uit om dat zo snel mogelijk te halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zij gingen je voor