Wat maakt ons anders?

De marketeers van De Afdeling Marketing brengen een breed scala aan kennis en ervaring in. Van strategie tot activatie, van offline tot online, van klanten werven tot klanten behouden. .

Daarin zijn wij niet uniek, dat is gewoon wat je van een goed marketingbureau verwacht. Wij maken het verschil door de manier waarop we met onze klanten samenwerken. Iedere dag weer streven we onze merkwaarden na:

Vrijheid
Niemand wil vast zitten aan vaste langdurige contracten en verplichtingen. Dit werkt beklemmend en krampachtig. Wij geven liever ieder dag alles wat we hebben zodat onze klanten bij ons blijven omdat ze tevreden zijn over de resultaten.

Eerlijk
We zijn oprecht en eerlijk over wat we vinden en spreken dit uit. Alleen dan komen we samen tot de beste resultaten en houdt de vertrouwelijke relatie stand.

Origineel
We blijven onszelf en kijken net even anders naar zaken. Zo kom je tot nieuwe inzichten en verrassende oplossingen.

Betrokken
We voelen onszelf onderdeel van jouw onderneming. We willen samen werken aan de groei van je bedrijf. Daarom zijn we De Afdeling Marketing.

Praktisch
Geen geneuzel maar een praktische aanpak die je begrijpt en direct kan toepassen. Of natuurlijk door ons kunt laten doen.

Zij gingen je voor

Ja, ik wil meer weten

Neem contact met ons op of vul hier je naam en telefoonnummer in en wij nemen contact met je op.